Звездата от Особен урок Натали Делон, бивша съпруга на актьора Ален

...
Звездата от Особен урок Натали Делон, бивша съпруга на актьора Ален
Коментари Харесай

Отиде си Натали Делон

Звездата от " Особен урок " Натали Делон, някогашна брачна половинка на артиста Ален Делон, умря на 79-годишна възраст. Това заяви синът й Антъни Делон. " Почивай в мир, мамо ", остави той малко известие в своя Инстаграм на черен декор, съпроводено от датите на нейното раждане и гибел. В обществената мрежа той не оповестява повода за гибелта, само че съгласно Агенция Франс Прес актрисата е умряла от бързо напредващ рак.

Натали Делон, чието същинско име е Франсин Канова, се появява в към 30 кино лентата. Един от най-успешните е първият й филм " Самураят "  (1967) на Жан-Пиер Мелвил, с присъединяване на брачна половинка й, с чиято помощ получава ролята. Бракът им продължава от 1964 до 1969 година. След развода тя продължава да се снима във филми, занимава се с постановка и сама написа сюжети. На българската аудитория Натали Делон става фаворитка с кино лентата от 1968-а " Особен урок ".

21-годишната Натали среща напълно инцидентно Ален Делон в нощен клуб в Париж. Тогава той е във вихъра на славата и е благоприятен за Роми Шнайдер, само че доста бързо стартира загадка връзка с Натали. Ален напуща Роми и през август 1964-а се дами за нея. Веднага след сватбата двамата се качват на кораба " Франс "  и отиват в Лос Анджелис на сватбено странствуване. Там Натали ражда сина им Антъни. Духът на Роми непрекъснато участва в техните връзки.

" Ален в никакъв случай не ми говореше за нея, само че понякога виждах тъгата в неговите очи… Бях доста наивна. Той изневеряваше, само че не и аз ", призна през 2001-а Натали Делон. През 2018-а тя е още по-откровена пред " Пари Мач ": " Всичко оставих зад себе си, когато го напуснах. Тръгнах си със сина си и гледачката ". Това е всичко. Двамата се развеждат през февруари 1969-а. Веднага по-късно Ален Делон стартира връзка с Мирей Дарк, която продължава 15 години.

Ален и Натали не престават да поддържат връзки. Те са свързани посредством сина им Антъни, който през декември разгласява в Инстаграм фотография на двамата си родители. 

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР